Lidé cestovní pojistku stále ještě podceňují

I když je cestování stále oblíbenější aktivitou, je bohužel stále velké množství lidí, kteří si cestovní pojištění do zahraničí nesjednají. Zkrátka danou pojistku podceňují. To se ale nemusí příliš vyplatit. Zvláště, když sjednat si nejlevnější cestovní pojištění online dnes není skutečně nic složitého, ani drahého. Dalo by se říci, že pojistka může vyjít i na několik korun denně. A kde takto levně pojistku sjednáme? Na webu Porovnej24.cz.

Pojištění proplatí jakékoliv léčebné výdaje

Víte, kolik může stát ošetření v zahraničí? Pravděpodobně to nevědí ani ty, kteří si ani to nejlevnější cestovní pojištění nechtějí sjednat. Dané výdaje totiž nemusí být jenom v desetitisících nebo statisících. Pokud k tomu přidáme i další nezbytné platby, může cena hravě překonat i několik milionů. Příkladem je třeba cestovní pojištění na hory, které se na tyto případy může vztahovat. Úraz na sjezdovce tak nemusí být spojený s jakýmkoliv vaším vydáním. Stačí jenom provést srovnání cestovního pojištění.

Pojistka zaplatí také škody

I když se v souvislosti s pojistkou mluví nejčastěji o zdravotní péči, může nabídnout i další možnosti. Je jedno, zda sjednáváte cestovní pojištění do EU, nebo se naopak jedná o cestovní pojištění mimo EU. V obou případech může tato pojistka obsahovat nejenom pojištění vašich zavazadel, ale může obsahovat i pojištění vaší odpovědnosti. Pokud je tedy způsobena jakákoliv škoda, na vašich nebo jiných věcech, vaše pojistka ji dokáže proplatit. A není nic výjimečného, že je tak učiněno v plné výši.

Pojistku sjednáte za pár minut

Mnozí lidé se bojí toho, že najít nejlevnější cestovní pojištění je velmi složité. Opak je však pravdou. Dnes není nic složitého sjednat cestovní pojištění online. A to s jistotou, že vše nebude trvat déle, než několik málo minut. Navíc máte jistotu, že vše vyřídíte z pohodlí vašeho domova, bez nutnosti kamkoliv a kdykoliv chodit. Třeba chvíli před tím, než odjedete na dovolenou do Řecka.

Chcete umístit vlastní banner? Kontaktujte nás.


Reklama:

  • Doporučujeme také stránky ložiska těsnící materiály gufera
  • Úklidové práce v okresech Teplice, Most a Ústí nad Labem Úklid Teplice