Nezapomenutelné poznávací zájezdy? Řecko 2014!

Hledáte ideální místo pro poznávací zájezd? Potom Vám můžeme vřele doporučit řeckou pevninu i přilehlé ostrovy. Žádné podobné místo s tak dlouhou historií totiž v Evropě nenaleznete.

Pokud se letos chcete vydat za poznáním, málokteré oblast v Evropě je k tomu tak příhodné jako Řecko. Posuďte sami – překrásná krajina, slunečné počasí a historické památky, které jsou v rámci Starého kontinentu jedinečné. S cestovní kanceláří Greece Tours lze přitom využít nabídky First Minute a Last Minute Řecko, takže můžete ušetřit a navíc Vám zajistíme kvalitní ubytování. Řecko se Vám zkrátka navždy vryje do paměti!

Greece Tours

Dovolená v Řecku – oblíbené destinace pro poznávací zájezdy

Když bychom se zaměřili na dějiny evropských civilizací, těmi nejstaršími jsou rozhodně mínójská Kréta a mykénské Řecko. Právě zde vznikaly první větší politické celky a právě tady také musíme hledat počátky evropské písemné kultury. Kam ale konkrétně vyrazit za poznáním? Máme pro Vás několik tipů. Prohlédnout si ovšem již nyní můžete všechny poznávací zájezdy Řecko v naší nabídce.

  • Ostrov Samos: toto místo Vám učaruje svou panenskou přírodou. Zároveň je Samos rodištěm filosofa Pythagora, jednoho z největších myslitelů antického světa.
  • Ostrov Rhodos: další kulturní prostor s dlouhou historií. Na Rhodu naleznete mnoho antických i středověkých památek, název „ostrov slunce" pak nejlépe vypovídá o zdejším překrásném počasí.
  • Poloostrov Chalkidiki: „pro milovníky turistiky, dovolená Chalkidiki". I takto by se dal charakterizovat tento poloostrov, neboť se na něm nachází většina značených turistických tras Řecka.
  • Ostrov Mykonos: kromě mnoha památek naleznete na ostrově Mykonos také rušný noční život. Pokud tedy chcete poznat řeckou kulturu i z této stránky, právě tady máte možnost.
  • Ostrov Kréta: stará mínójská civilizace značně ovlivnila vývoj v samotném Řecku, jemuž ale nakonec také podlehla. „Dovolená Kréta" tak přináší pohled na dějiny a navíc se zřejmě jedná o nejoblíbenější řeckým ostrov mezi turisty.

Chcete umístit vlastní banner? Kontaktujte nás.


Reklama:

  • Doporučujeme také stránky ložiska těsnící materiály gufera
  • Úklidové práce v okresech Teplice, Most a Ústí nad Labem Úklid Teplice